fbpx

МИС БОРЯНА

Завършила съм Софийския университет “Св. Климент Охридски” – специалност „Преподавател по английски език“ и Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“ – специалност „Руска филология“.

Работата с деца за мен е динамична, творческа и зареждаща! Децата са най–интересните личности в обществото – нямат шаблони, по които да мислят, нямат предразсъдъци, чисти са по душа. Моето желание е, помагайки им да усвояват чуждоезикови умения, да не нарушавам богатия им вътрешен свят, а само да добавя нещо в него, което ще им бъде от полза когато пораснат.

За себе си бих казала, че съм общителна и винаги готова да създавам приятелства. Интересно за мен е да уча чужди езици (на което гледам като на игра – обичам да нареждам думите и езиковите конструкции като пъзел) и разбира се това за мен е още една възможност за общуване с хората по света. Обичам да пея (особено в хор, с което се занимавам от 20 години насам). Ако имах безкрайно много свободно време, щях да се задълбоча още повече в любимите ми  теми, свързани с литературата, древната история на България и света, изобразителното изкуство, театъра…и всички други изкуства.