fbpx

АГЛИКА И ИЛИЯН

Създаването на „Вълшебното Борче“ е най-голямата ни мечта и най-силното ни предизвикателство до момента. От началото досега преминахме през много вълнения, трудности, непредвидени обрати и приятни изненади, като едно нещо е безспорно сигурно. Нашето и вашето „Вълшебно Борче“ не спира да се развива и да расте постоянно, а ние продължаваме напред с много нови планове и абсолютната увереност, че сме на прав път!

За нас идеята за бизнес е много далечна, дори и за „отивам на работа“, когато говорим за градинаТА! Не спираме да влагаме целия си ресурс от време, енергия и средства, за да може „Вълшебното Борче“ да е това, което е сега, и да се развива постоянно.

Защо го правим? Защото безрезервно вярваме в децата. Нашата цел е да ги подкрепяме и окуражаваме, за да повярват те самите, че МОГАТ – да бъдат себе си, да са любопитни, да мечтаят, да се борят за важните за тях неща. Да са свободни и отговорни хора! Затова и цялостната концепция на учебната ни програма, изборът на екип и начинът ни общуване с децата са подчинена на тази идея.

Сърдечно ваши,

Аглика и Илиян