Начало

“Вълшебното борче”

“Вълшебното Борче” е частна детска градина и ясла за деца от 1 до 7 години с ранно чуждоезиково обучение. Работим по одобрена от МОН учебна програма и издаваме удостоверения за предучилищна група.

Нашата цел. Съвместно с Вас – родителите да създадем здрава, щастлива и успешна среда за развитие на нашите деца. Вярваме във възможностите и вродената интелигентност на всяко дете и затова за нас е важно да ги развиваме чрез творчеството и практическото учене.

Повече за нас


Нашите занимания

За нас е важно всеки ден децата да творят, да развиват своето въображение и да научават за нови и непознати до момента за тях светове.
За нас творчеството на децата е с водещо значение за всяко едно занимание. Чрез него ние се стремим да развиваме тяхното въображение, емоционална стабилност и индивидуалност.

Пространство и въображение

Занимание, чиято цел е да създаде пространство, където децата се чувстват спокойни и свободни да създават и изразяват себе си с езика на въображението.

“Пространство и въображение” се провежда за група “Бухалчета”. Вижте повече за него тук.

Плуване

Заниманията с плувни спортове развиват детския организъм възможно най-комплексно – от изграждане на двигателна и дихателна култура, до формириане на здрава мускулатура.

Заниманията по плуване са предвидени за група “Бухалчета”, като повече може да видите тук.

Ритмика за деца

За този час имахме идея още преди да срещнем мис Деница… Искахме час, който да е изключително богат и динамичен – да започне с Йога /задължително!/…

Заниманията по Ритмика се провеждат за група “Таралежи” и “Бухалчета”. Повече може да видите тук.

Кулинарна работилничка

Целта на тези занимания е децата да развиват фината си моторика, въображението, да се учат на търпение и последователност, както и да оценяват храната като нещо красиво и полезно.

Заниманието се провежда за група “Таралежи” и “Бухалчета”. Вижте повече тук.

Kid’s Stories

Това е нашият час по добродетели. Занимание, през което децата се потопят в един свят, където все още ценности като нежност, грижовност….търпение, любознателност, състрадателност, присъстват в нашето ежедневието.

Развитие на речта

В часа по Развитие на речта (артикулационна гимнастика)  децата овладяват и усъвършенстват грубата и фината моторика, езиковите и говорните си умения, усещането за ритъм и въображението си.

Заниманията по развитие на речта се провеждат за група Бухалчета!

Класически следобяд

Досегът на децата с класическата музика обогатява тяхната сетивност и въображение.

Заниманието е предвидено за всички възрастови групи и повече може да видите тук.

Art & Craft Activities

Чрез творчеството и приложните занимания децата изразяват своите емоции, а знаем колко непривдивдими и бурни могат да са те. Благодарение на подходящо побрани материли и техники децата постигат наистина вълнуващ, интересен и удовлетворяващ за тях самите резултат.

Час по наука

“Правихме опити!” 🙂 Ето това споделят децата след часа по наука! Чрез достъпни за възрастта им методи предаваме на децата на глед академични знания, но ценни, вълнуващи и любопитни.

Ски училище

Ските – едно любимо зимно приключение високо в планината, сред боровете…на чист въздух!

Ски училището във “Вълшебното Борче” се организира за деца над 3 години. Повече за заниманията вижте тук.

Sing with me!

„Пей с мен!“ или “Sing with me!” е нашият час по музика, който се провежда изцяло на английски. Благодарение на ритъма на музиката, съчетан с допълващи движения и танци, децата естествено усвояват лексика свързана с определени действия или предмети.

Музикален свят

Това е час посветен специално за най-малките във Вълшебното Борче. По време на това занимание децата слушат музика от различни краища на света и с разнообразно стилово звучене според темата на съответния месец.
Заниманието се провежда за група “Зайчета”!

We are Kiddy
Children WordPress Theme

Libero commodo, ornare mi id, egestas metus.
Vivamus condimentum elit vel vestibulum feugiat Aliquam
semper nunc augue, vitae fringilla felis adipiscing ac.

 Purchase Now Learn More

STILL NOT CONVINCED?

Want to get more information about our learning center or would like to see it inside, feel free to schedule a tour.
Come visit us today!