fbpx

Игра с награда – готварската книга на “Вълшебното Борче”

Повече споделено време

Книгата, която държите в ръце, е не просто сборник с рецепти, а шепа топли семейни мигове, споделени с нашите деца.

Частица от онези моменти, в които брашното е далеч извън пределите на кухненския плот, коледните курабийки имат най-различни причудливи форми, а баничките са преминали битка с огнедишащи дракони.

Когато не всичко е като “на книга”, но сме НИЕ и сме ЗАЕДНО. Подаряваме ви хапка ЗАЕДНОСТ.

Готварската книга на “Вълшебното Борче” представлява споделен кулинарен опит на семействата от детската градина. Това са рецепти, които родителите от нашата общност готвят С или ЗА децата си. Книгата е част от цялостната ни Програма за здравословно хранене при децата. Повече за нея може да прочетете ТУК – https://borche.org/2020/06/15/култура-на-детското-хранене-забавно-и/

За играта

Ние във “Вълшебното Борче” бихме искали да провокираме Вас, родителите, към повече забавно време, прекарано пълноценно с децата. Това е незаменим подарък за цялото семейство.

Ето как ще стане това:

  1. Влезте във Вашия профил във фейсбук.
  2. Намерете нашата страница там – https://www.facebook.com/Borche.org
  3. Харесайте поста ни с играта.
  4. Помислете за най-забавното нещо, което Ви се е случило през последните дни с Вашите деца – интересен коментар, смешна случка, съвместно занимание.
  5. Разкажете ни за него на кратко в коментар под поста в срок до 19ч на 11.11.2022г (петък)
  6. Имате възможност да коментирате повече от веднъж, като това увеличава шанса Ви в играта.
  7. В събота 12.11.2022г чрез томбола ще изберем ДВА от коментарите, а техните автори ще получат по едно копие на Готварската книга на “Вълшебното Борче”, като ще се свържем с тях чрез лично съобщение във фейсбук.
  8. Книжките можете да получите на място при нас в детската градина (гр. София, кв. Полигона, бл. 40).

Организатор на играта е ЧДГ “Вълшебното Борче”, а участието в нея не е обвързано по никакъв начин с използване на услуги детската градина.

Благодарим ви, че готвите с децата!