fbpx

Търсим МЕЧТАТЕЛИ и ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ

“Вълшебното Борче” открива свободните си места за учебната 2022-2023 година!

Нашите деца растат, продължават своя успешен път в 1-ви клас, а детската градина очаква своите нови малки ученици. Ето и какви са възможностите ни за прием до запълване на свободните места:

След изключително високите резултати на нашите деца при прием в първи клас, и през новата учебна година децата на възраст 5г и 6г ще се обучават в преходна училищна форма на ежедневие и образование!

Обогатили сме програмата с допълнителни занимания с цел училищна готовност, а повече за организацията на работа в нашата иновативна ПГ “Борче” четете ТУК!

Провеждаме периодично проследяване на знанията и уменията по всички направления и възрасти, за да планираме оптимално индивидуалната работа с всяко дете!

Защо да изберете подготвителна група в детската градина, може да разбере ТУК!

Комбинираме традиционни и неформални подходи и материали с цел изпреварващо обучение. Въвеждаме иновации в подхода на преподаване и работа с децата!

Във “Вълшебното Борче” развиваме високо образователното ниво за всички възрастови групи, като приемаме много сериозно предучилищното образование още от яслена възраст. 

Ние сме привърженици на вярването, че детската градина не е просто забавачница,  в която децата са отглеждани. Нашата градина е институция, в която образованието и възпитанието на децата вървят ръка за ръка!

Ако и вие вярвате, че децата МОГАТ – да бъдат себе си, да са любопитни, да се борят за важните за тях неща, потърсете ни, за да обсъдим възможностите за прием при нас! 🙂

Търсим нашите нови МЕЧТАТЕЛИ и ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ!

За повече информация ни потърсете на 0899 709 737 и team@borche.org!