fbpx

Представление-изложба на ателиета

Нестандартно и специално тържество представиха децата от всички вързастови групи по случай завършване на програмата ни от ателиета тази година.

Представление-изложба, а именно – театър + изложба + кино прожекция + дегустация! Всичко това изцяло сътворено от децата!

Ето как съчетахме постижения и любопитни моменти от нашата допълваща програма от ателиета:

» Нашите две ателиета “Игри на фантазията” и “Театрална работилничка” обединиха сили в една фантасмагорична, смешна, но със силно послание театрална постановка. “Шоуто, което излиза от рамките” е плод на искрената детска фантазия, свободна да твори и изследва света по свои правила!

» Вкусни изкушения и свежа лимонада от “Кулинарната работилничка” допълниха настроението и атмосферата в нашата зала, а също показаха на родителите колко смели и сръчни са децата готвейки!

» Прожекция с едни от най-интересните моменти от “Вълшебна музика”, “Айкидо” и “Спорт, игри и танци за най-малки” сподели научените спортни умения и музикални забавления. Видеата може да видите на нашия ВИДЕО КАНАЛ!

» Инженерни постижения на децата от “LEGO работилницата” бяха изложени за радост на всички родители.

Допълващата ни програма от ателиета представлява цялостна система от взаимосвързани и допълващи се дейности, които целят развитие на фанатазията, мислене извън заложената рамка, последователност, любознателност, отборен дух, сила на ума и тялото! Още за нея може да прочетете ТУК!

Благодарим за вниманието!