fbpx

Допълваща програма

През тази учебна година екипът на детската градина се обедини и създаде нова и различна структура за провеждане на допълнителните дейности!  

Защо ателиета?

Водени от желанието си за постоянно развитие и надграждане в работата си с децата, екипът на „Вълшебното Борче“  изгради изцяло авторска система за обучение дори и при допълнителните дейности!

Въвеждаме принципа на ателиета/работилници, които не са просто съвкупност от занимания, а представляват цялостна структура от надграждащи се във времето и взаимодопълващи се дейности.

Желанието ни е да оставим авторския отпечатък на детската градина  във вида и начина на работа не само при основната ни образователна програма, но и при допълнителните дейности!

 

Пакетната програма от дейности е нов и различен подход в организацията и съдържанието на тази форма занимания! По този начин се дава завършеност с натрупване на знания и умения и постигане на поставените цели.

Само част от дейностите ни са – LEGO работилница, Вокална група, Театрална работилница, Игри на фантазията, Кулинария, Айкидо, Музика и танци и още много други, включително индивидуални уроци по пиано за деца! 🙂

Нека надникнем!

А ТУК може да прочетете повече за един наистина специален час при нас – Игри на фантазията! Децата сами създават своите приказки!