fbpx

Търсим МЕЧТАТЕЛИ и ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ

“Вълшебното Борче” открива своя прием за учебната 2021-2022 година!

Нашите деца растат, продължават своя успешен път в 1-ви клас, а детската градина очаква своите нови малки ученици. Ето и какви са възможностите ни за прием, като той ще се осъществява до запълване на свободните места:

През учебната 2021-2022 година и с оглед плавното преминаване към училище, децата на възраст 5г и 6г ще се обучават в преходна училищна форма на ежедневие и образование.

Обогатили сме програмата с допълнителни занимания с цел училищна готовност.

Провеждаме периодично проследяване на знанията и уменията по всички направления, за да планираме оптимално индивидуалната работа с всяко дете!

Във “Вълшебното Борче” развиваме високо образователното ниво за всички възрастови групи, като приемаме много сериозно предучилищното образование още от яслена възраст. Ето защо, и с оглед плавната адаптация на всички деца, особено в подготвителни групи, провеждаме предварителна консултация с родителите относно постигнатите към момента на прием знания и умения на тяхното дете.

Ние сме привърженици на вярването, че детската градина не е просто забавачница,  в която децата са отглеждани. Нашата градина е институция, в която образованието и възпитанието на децата вървят ръка за ръка!

Ако и вие вярвате, че децата МОГАТ – да бъдат себе си, да са любопитни, да се борят за важните за тях неща, потърсете ни, за да обсъдим възможностите за прием при нас! 🙂

Търсим нашите нови МЕЧТАТЕЛИ и ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ!

За повече информация позвънете на 0899 709 737 или разгледайте информацията в секцията “Прием”