За нас

За Вълшебното борче

“Вълшебното Борче” е частна детска градина и ясла за деца от 1 до 7 години с ранно чуждоезиково обучение. Работим по одобрена от МОН учебна програма и издаваме удостоверения за предучилищна група.

Нашата цел.

Съвместно с Вас – родителите да създадем здрава, щастлива и успешна среда за развитие на нашите деца. Вярваме във възможностите и вродената интелигентност на всяко дете и затова за нас е важно да ги развиваме чрез творчеството и практическото учене.

Нашият екип

Щастливи сме да кажем, че всички колеги във Вълшебното Борче са изключително грижовни, последователни и творчески настроени в работата си.

Ежедневните занимания по направления се водят от квалифицирани педагози. Нашите деца всеки ден са заобиколени от грижите и вниманието на медицински специалист, който ни осигурява спокойствието, че те са здрави и се чувстват добре. Спортните игри и движение сме поверили на учител по спорт, а заниманията с английски – на колеги с високо ниво на познаване на чуждия език. Горди сме, че част от нашия екип е и специален арт асистент, който с вдъхновение осигурява на децата свят, изпълнен с въображение, творческа свобода и увереност в собствените умения.

Нашето място

Нашето място Детската градина – кътче спокойно и сигурно, където децата са обгрижвани, възпитавани и обучавани с много обич, топлина и разбиране.
Сградата и помещенията са проектирани, за да се превърнат в уютен втори дом за нашите деца.
Намираме се в непосредствена близост до бул. “Цариградксо шосе”, The Mall и Mr Bricolage.