fbpx

Видео канал

Допълваща програма от ателиета

Допълващата ни програма от ателиета представлява цялостна система от взаимосвързани и допълващи се дейности, които целят развитие на фанатазията, мислене извън заложената рамка, последователност, любознателност, отборен дух, сила на ума и тялото! Снимки и описание на годишното ни тържество – Представление-изложба на ателиетата – ТУК!

Представяме ви малка част от разнообразните ни допълнителни дейности:

Айкидо

Обучението по АЙКИДО за най-малките е не просто спорт, а цялостна система за общо физическо изграждане и възпитание!

Подобрява се организираността на децата, тяхната координация, ловкост, бързина. Умелият подход на колегите ни от школа “ЧОУА” и високата емоционалност, с които са изпълнени занятията по Айкидо, карат децата с нетърпение да чакат идването на треньора за следващата тренировка!

Време, посветено на усещането за ритъм и музикална култура у децата.

Играем музикални игри, изследваме различни музикални инструменти! Заниманието се провежда под формата на игра и изгражда у децата усет към тактуване, разпознаване на звуци, шумове и създаване на собствени спонтанни хармонии от различни музикални инструменти. Любимият на всички деца Митко (Димитър Еленски) ни изненадва всяка седмица с нови музикални инструменти, с любими детски песни и много потропване, почукване, припяване, тананикане и всякакви начини, по които можем да създаваме музика!

Вълшебна музика

Спорт, игри и танци за най-малки

Занимание, насочено специално към най-мъничките деца в детската градина.

Развиваме баланс, ловкост и пъргавина с нашите гости от Спортни игри “Ти можеш ли”!

Всяка седмица, дори и най-мъничките ни деца спортуват активно, цветно и забавно!

Подпомагаме цялостното познавателно и когнитивно развитие в най-ранна детска възраст.

Благодарим за вниманието!